Шоколадови бисквити



Рецептата е като тази >>, но тъмното какао е заменено с обикновено, за да се открояват повече шоколадовите елементи върху бисквитите.

Върху всяка бисквита се залепя с помощта на разтопен шоколад шоколадов елемент, който може да направите чрез молд за шоколад, както е при мен или да си нарисувате с шоколад каквото ви харесва върху ацетатна лента.

Работата с молдове е много лесна - просто разтопявате шоколад и го разпределяте в гнездата. Оставяте в хладилник за около час, за да стегне шоколадът, а после внимателно го изваждате от формите. Това е много подходящо, ако искате да получите по-ефектни бисквитки, а не ви се занимава да рисувате, да работете с айсинг, фондан, или пък нямате време :)

Коментари

Популярни публикации